Legg til og rediger oppføringer

Vis alt | Skjul alt

Legge til oppføringer fra hovedprogramvinduet

Redigere oppføringer fra hovedprogramvinduet

Du kan også legge til nettsteder, adresser og bankkort fra nettleseren din. Når du fyller ut et nettskjema, foreslår Kaspersky Password Manager å lagre informasjonen fra skjemaet.

Kaspersky Password Manager vil også be deg om å oppdatere en oppføring hvis du:

Kaspersky Password Manager finner nettstedets domenenivå automatisk, og ber deg om å angi autentiseringsomfanget. Du kan lagre én konto for et nettsted og bruke den til å logge på underdomener på nettstedet. Hvis du bruker forskjellige kontoer for ulike underdomener, kan du lagre dem som separate oppføringer.

Legge til oppføringer fra et nettleservindu